Reviews

EEUWIG DANKBAAR

Marjolein, ik ben je eeuwig dankbaar, voor je inzichten en fijne hulp! Ik heb een stuk van mijzelf kunnen accepteren waar ik eerst alleen maar tegenaan schopte, gefrustreerd door raakte en mij zelfs ‘dom’ door voelde. Ik heb 15 jaar in een linker hersenhelft baan gezeten waarin ik mijn beste kwaliteiten niet eens in heb kunnen zetten en weg heb gestopt. Ik heb mijn werk en leven drastisch omgegooid en ben mijn rechter hersenhelft steeds beter aan het benutten. Ik ontwikkel mijzelf nu in rap tempo en zit in zo’n heerlijke flow! Ik leer steeds beter mijn gevoel en ‘beelden’ te volgen ipv mijn hoofd. Ik ontmoet allemaal gelijkgestemden en de samenwerking verloopt allemaal zo lekker! Ik heb nog steeds baat bij de kamers in mijn hoofd: ik gebruik ze steeds minder bewust, het gaat steeds meer onbewust.

Anniek, 34 jaar

FAALANGST

Ik voel me meer zelfverzekerd tijdens presentaties en toetsen: Marjolein heeft mij het kamersysteem aangeleerd waardoor ik beter mijn gedachten kwijt kan.

Lieke, 15 jaar

Via via kwam ik met angsten bij Marjolein terecht. Ze gaf me tools om mijn gedachten een plekje te geven en liet mij de schoonheid van het beelddenken inzien. Door op te ruimen liet ik me steeds minder meeslepen door mijn gedachten. Er ontstond een stukje ruimte en ik kwam weer dichterbij mezelf. Marjolein is vrolijk en positief en dat werkt aanstekelijk. Hierdoor stapte ik elke keer met een beetje meer zelfvertrouwen de deur uit. Dank je wel!

Iris, 31 jaar

MIJN MANIER!

Het geeft me veel zelfvertrouwen om te weten dat je net zo slim bent als anderen maar dan op een MIJN manier! Het is ook fijn dat beelddenken als kracht wordt gezien en dat je leert hoe je het beelddenken het beste kan gebruiken. Ik leer nu veel gemakkelijker en kan alles beter onthouden!

Luna, 15 jaar

BOOST VOOR ZELFVERTROUWEN

Voor onze zoon betekent begeleiding van Marjolein een boost voor zijn zelfvertrouwen. Ze heeft hem geleerd meer rust te krijgen bij de drukte die hij ervaart als hij toetsen maakt. Op zijn eigen manier leren focussen.

Tomas, groep 8

BEWUSTER BLIJ EN POSITIEF

Marjolein heeft er voor gezorgd dat onze zoon beter is gaan inzien wat hij nu eigenlijk wil. Hij zat op het moment dat hij bij Marjolein startte in 4 VWO (2e keer) en stond er niet goed voor. Overgaan naar 5VWO heeft hij uiteindelijk ook bereikt, maar er voor gekozen om naar 5 Havo te gaan. Dit omdat hij graag de kortste weg naar de Hogere Hotelschool wilde. Ondertussen is hij aangenomen op de HHS, dus als hij zijn examen nu haalt kan hij daar na dit schooljaar beginnen.
Door de methode die Marjolein bij onze zoon gebruikte, kwam er rust bij zowel hem als ons, omdat hij bewuster werd wat hij er zelf nog allemaal aan kon doen om de middelbare schooltijd goed af te ronden. Alle keren dat Gijs bij Marjolein was geweest, kwam hij blij en positief terug!

BEELDDENKEN

Super goede ervaring met BijLein als studiecoach! Ik heb overzicht over hoe lang en hoe ik moet leren voor een toets. Vooral mijn planningen zijn nu op orde wat super fijn is!! Ik weet nu ook dat ik een beelddenker ben terwijl ik dat nooit in de gaten had. Dat verklaart een heleboel dingen wat tijdens de studiecoaching ook naar voren kwam. Een hele verheldering!!

Jet, 15 jaar, VWO

ZE ZIET WIE JE BENT

Ik kwam bij Marjolein omdat ik als beelddenker een goeie manier van leren moest vinden. Ze heeft stap voor stap verteld wat beelddenken inhoudt. Marjolein ziet echt wie je bent. Ze versterkt je goeie en sterke punten. Ze vraagt door als je iets vertelt en sluit haar coaching daar goed op aan. Ik heb hier veel geleerd over mezelf en hoe ik kan leren op een manier die bij mij past.

Tristan 17 jaar. MBO

BEELDDENKEN

Allebei mijn kinderen zijn bij Marjolein heel welkom ontvangen. Ze kregen de ruimte om zichzelf te zijn en zichzelf nog beter te leren kennen. Marjolein geeft duidelijk aan waar ze mee bezig zijn en geeft handige tips voor thuis. Ze staat open voor vragen en neemt de tijd om ze te beantwoorden.

Marjolein bedankt!

Susanne, groep 3 en 5

STUDIECOACHING

Heel graag wil ik een review over Marjolein met jullie delen… Onze zoon was vorig jaar gezakt voor zijn Havo, daarna hebben we direct contact opgenomen met Marjolein. Het grote struikelblok bij onze zoon was plannen!!
Marjolein heeft dit direct positief en persoonlijk met hem opgepakt. Focuspunten benoemd en wekelijks overleg over zijn planning. Hij ging iedere week met veel zin naar Marjolein en kwam altijd gemotiveerd en met energie thuis. Omdat hij alles met Marjolein doornam, konden wij onbezorgd met gezellige dingen bezig zijn. Dus naast goede cijfers, was het voor het hele gezin ook veel gezelliger.

Samengevat: ZEKER GAAN DOEN! Echt ontzorging voor ons als ouders en het belangrijkste, een heel blij kind met nu een Havo diploma opzak

Mathilde, HAVO 5

STUDIECOACHING

Ik vond het prettig dat ik mijn eigen overzichtjes kon maken, ik zag goed wat me nu te doen stond en het gaf me een steuntje in de rug. Het was heel leerzaam om te weten hoe je moet leren. Zeker als je in tijdnood komt, zou ik Marjolein zeker aanraden.

Pepijn HAVO 4

BEELDDENKEN EN COACHING

Ik vond het bij Marjolein heel prettig want ik kon alles zeggen en ze helpt je bij alles en nog wat. Ze is altijd heel vrolijk en heel aardig en heeft goede invloed. Ik ben een beelddenker en dat maakt niks uit want daar is ze ook heel goed mee. Ze heeft allerlei methodes om je daarmee te helpen.

Bjarne VMBO

STUDIECOACHING

Wij hebben Marjolein gevraagd onze zoon Flip te begeleiden, omdat zijn resultaten geleidelijk minder werden.  Wij hebben de ontwikkeling en de groei van het zelfvertrouwen van Flip zien gebeuren. De coaching door Marjolein kwam op het juiste moment en het klikte meteen goed, dat merkten wij aan hem. De cijfers werden beter en ook het plezier en interesse in het leren zijn echt veranderd. Vooral de hulp bij het maken van een goede planning, heeft Flip geholpen. De proefwerkweek heeft hij nu met meer rust en overzicht gedaan en de resultaten zijn beter geworden.

Jurgen

BIJLES REKENEN
‘ Ik gun ieder kind een paar lessen bij BijLein!!! Ze kijkt en luistert echt naar kinderen en tieners, op welke manier ze kan helpen. Dat doet ze op een hele speelse manier. Ze haalt alles uit de kast, een emmer water voor de liters / milliliters etc., ballen gooien, rappen, niks is haar te gek. Echt te gek om te zien dat mijn zoon Nosh het leuk vond om bij Marjolein rekenbijles te krijgen! En dat voor een kind met dyslexie en vermoedelijk
dyscalculie’.
– Trui

BIJLES HORIZON COLLEGE
‘ Ik heb de bijles als heel fijn ervaren! U had het geduld en de rust om alles zo goed mogelijk voor mij uit te leggen zodat ik het snapte. Ik kon veel bij u kwijt, ook al ging het even niet over Rekenen. Met Rekenen heb ik uiteindelijk een 8,8 gehaald en voor Engels een 6,5 waardoor ik over ging naar het volgende jaar. Ik vind het erg jammer dat u weg bent bij mijn school!’
– Rianne

BIJLES HORIZON COLLEGE
‘ Ik zou de bijles van Marjolein zeker aanraden! Ik moest een voldoende halen voor mijn rekenexamen en rekenen is niet mijn beste vak. We gingen een op een door de stof. Marjolein heeft heel veel geduld en blijft rustig, ook al doe je het voor de zoveelste keer fout. Tot mijn grote verbazing ging ik de dingen snappen en loste ik de ene som na de andere op. En.. haalde ik een voldoende voor mijn rekenexamen!’
– Chris