Waarom

KAN JOUW KIND HULP GEBRUIKEN?

Kom dan naar BijLein. Ik kan bijles geven in een vak, maar ik kan ook gaan kijken waar de oorzaak ligt dat het op school even minder soepel gaat en je kind daarin bijsturen.

Omdat ik gespecialiseerd ben in werken met beelddenkers, zijn ook volwassenen van harte welkom voor coaching bij BijLein. Zeker als je je herkent in het hebben van een vol hoofd, weinig concentratie en focus, eventueel kampt met angsten en paniek.

Ook dyslexie en dyscalculie zijn vanuit het beelddenken aan te pakken. Juist! Dan blijkt dat je ineens wel kunt spellen en rekenen!

LEREN LEREN staat bij mij voorop: niet alleen kennis verhogen maar vooral leren hoe je iets aanpakt. Zodat je (kind) na een tijdelijk traject bij BijLein zelf de regie in handen kan nemen.

BijLein is kleinschalig, deskundig, oprecht en gezellig. De bijles of studiecoaching vindt plaats bij Marjolein thuis in de Blekerslaan 5 te Alkmaar.

Alle leerlingen zijn welkom: van basisschool en middelbare school, tot MBO en zij die de overstap maken naar HBO of Universiteit.